Рони О'Съливан интервюира Нийл Робъртсън

Новото предаване по Евроспорт „Шоуто на Рони О'Съливан“ спечели много фенове в снукър средите още с първите си няколко епизода, излъчени в началото на ранкинг турнира Големите финали на РТС.

Един от най-атрактивните моменти от вчерашния епизод на шоуто бе интервюто на Ракетата със световния номер 1 Нийл Робъртсън.

Гръмотевицата от Австралия разказа на 5-кратния световен шампион за проблемите си в детството, когато е бил безработен и тъкмо е бил отпаднал от световния снукър тур.

Робъртсън сподели за любопитен разговор между него и Стивън Хендри, който му казал, че „не струва“ в реализирането на високи брейкове – точно от този момент русокосият левичар започнал да става машина за „стотици“.

Робъртсън си пожела да стане първият играч със 100 сенчъри брейка за един сезон, защото „е хубаво да си първи в нещо“, като призна, че не брои лично сериите си, защото за това се грижи баща му.

Машината от Мелбърн заяви, че е горд от факта, че е един от осемте с „Тройна корона“ в снукъра и си пожела още много титли.