Пускат допълнителни билети за снукър турнира в София

снимка: SPORTA.BG

Поради нарастващия интерес към предстоящото PTC Victoria Bulgaria Open организаторите на турнира пускат допълнителна партида билети за финалния ден - 9-ти юни, неделя.

 

Както е известно, тогава ще се изиграе заключителната фаза на надпреварата - от осминафиналите до големия финал в зала „Универсиада".

 

Допълнителните пропуски са за цял един ред на Трибуна А, която е по-близо до телевизионната маса.

 

Можете да се сдобиете с ценните хартийки от сайта на Евентим НА ТОЗИ ЛИНК

 

На място в зала „Универсиада" също ще се продават билети, защото и самият отговорник за турнирите от сериите РТС Брендън Паркър заяви пред Sporta.bg, че българските фенове предпочитат да оставят купуването за последния момент.

 

Той обаче припомни, че миналата година в хотел „Принцес" имаше зрители, които не можаха да влязат, защото не се бяха сдобили с билет предварително. Не допускайте тази грешка и побързайте да купите билети за 7-8 юни и за финалния ден в неделя.

 

Не забравяйте, че трима световни шампиони ще играят срещу българи на 7-ми юни, а в съботния ден стартира кампанията за шампиона от миналата година Джъд Тръмп и великия Рони О'Съливан.

 

Не мигвайте, за да не пропуснете Ракетата!

 

Sporta.bg също предостави шанс на снукър феновете да се сдобият с билети за голямото снукър шоу - раздадохме 15 пропуска за 7-8 юни чрез уникалната игра „Стани част от PTC Victoria Bulgaria Open".

 

Последните печеливши от викторината можете да видите НА ТОЗИ ЛИНК.


Ако сте истински снукър фен и желаете да получавате компетентна информация за света на любимата игра, харесайте страницата във Фейсбук Snooker PTC Bulgaria!


Само в нашия специализиран сайт Snooker.Sporta.bg можете да се запознаете с българските майстори на щеката и да получите актуални новини за предстоящия турнир от сериите РТС в София.