Майката на Сани Жекова ще я подкрепя лично в Сочи

Един месец преди началото на Зимните олимпийски игри в Сочи 2014 Procter & Gamble, глобален партньор на Международния олимпийски комитет обявява подкрепата си към най-добрата българска състезателка по сноуборд Александра Жекова и нейната майка Божана Жекова.

Компанията изразява признанието си към майките с откриването на Семейната къща на P&G за втори път. Семейната къща на P&G е част от кампанията „Благодаря ти, Мамо”, която започна по време на Олимпийските игри в Лондон през 2012.

Марките на P&G подкрепят всички майки и семейства на олимпийците в Сочи, включително Божана Жекова, майка на Александра Жекова, част от семейството спортисти на P&G.

Семейната къща на P&G за Сочи 2014 е подарък за майките на олимпийците от целия свят в подкрепа и услуга на всички спортисти, майки и семейства. Тя създава “дом далече от дома”, където семействата на олимпийците да прекарват заедно в спокойна и приятна обстановка.

Разположена в Олимпийския парк в Сочи, Семейната къща ще бъде отворена от 8-ми до 23-ти февруари 2014 г. и ще предложи на майките и семействата всичките удобства на истински дом.

В P&G вярваме, че зад всеки спортист стои една прекрасна майка”, каза Марк Притчард, глобален директор развитие на марките в P&G.

Компанията изпраща майки на олимпийски спортисти от над 20 страни на Зимните олимпийски игри Сочи 2014, включително и Божана Жекова. Освен пребиваване в Семейната къща, P&G осигурява на г-жа Жекова билети за състезанията, в които дъщеря ѝ Александра ще участва.

Това е един много вълнуващ и силен момент за мен – да отида в Сочи и да гледам на живо как моята дъщеря Сани се състезава за медал. Това е безценен момент за мен и моето семейство, тъй като винаги съм била далече, когато Сани се е състезавала. Възможността да присъствам на Зимните олимпийски игри Сочи 2014 е сбъдната мечта за мен като майка", сподели Божана Жекова.

Това, че Procter & Gamble ще се грижат за майка ми в Семейната къща на P&G и ще ѝ осигурят всички удобства на дома, докато е Сочи, означава много за мен”, каза Александра Жекова.

„Знаейки, че майка ми ще е до мен и ще ме подкрепя, ми дава сили да се съсредоточа върху състезанията, без да се разсейвам", добави чаровната сноубордистка.