(СНИМКИ) Сани Жекова показа гаджето за ЧНГ

Свръх чаровната и една от най-обичани спортистки в последните години - сноубордистката ни Александра Жекова, най-после се показа с гаджето си. Сани честити новата година на хилядите си почитател в социалната мрежа, публикувайки кадри от преживяванията си през 2018-а, пише блиц. На някои от снимките красавицата е с мъжа на сърцето си, когото криеше до този момент. 

"Скъпи приятели, благодаря ви за всеки споделен миг през изминалата година и за всеки жест на подкрепа и внимание от ваша страна! Беше интересна, динамична, изпълнена с професионални предизвикателства, но и с нови възможности за израстване, натрупване на ценен опит и познание... възнаградена с успехи, стойностни приятелства, и споделени мигове на радост, красота, любов и хармония... Пожелавам ви следващата да ни е още по-магична, изобилна, пълноценна и специална! Да сме здрави!", написа Жекова към десетките снимки, които сподели.

"Прекрасна Сани, благодарим ти за вдъхновението!", "Алекс, бъди много щастлива! Ти си най-добрата! Много успехи през новата година!", са само част от коментарите, които пишат феновете и познатите на Жекова към снимките.