Чаровницата Сани Жекова сложи край на богатата си кариера

галерия:

Тъжна новина долетя за спорта у нас. Чаровната, вечно усмихната и класна сноубордистка Александра Жекова обяви, че слага край на кариерата си. Сани призна, че е взела голямото решение по време церемонията по закриването на ски сезона. Красавицата със сигурност остава в историята, защото донесе куп радости спортни постижения в сноуборда.

Жекова бе удостоена със специален плакет за принос в развитието на спорта от президента на ски федерацията и банкер - Цеко Минев. 31-годишната Сани преди време загатна, че обнисля това тежко решение, а сега явно окончателно е узряла за него.

"Изправена съм пред различни възможности и трябва да взема важни решения в живота си. Трябва да избера дали да продължа да бъда състезател, дали да се насоча към треньорство, към семейство или към някое от десетките неща, които са ми интересни. Предстоят ми важни решения, но все още не знам дали съм готова за тях", каза Жекова през февруари 2018 г.

Вече спортът като профи част от живота й не е опция. Александра Жекова може да е горда с постигнатото в сеоята пребогата кариера, тя ще остане в сърцата на феновете.

00053885.jpg

83415_G08_W01.jpg

00705688.jpg