Сани ще омайва България с танци

снимка: Facebook

Една от популярните риалити поредици - "Dancing Stars" ще се завърне в ефина на Нова телевизия, а най-голямата изненада ще бъде участието на най-добрия български олимпиец - Александра Жекова.

Сани, която вчера остана на един завой разстояние от медал в Сочи 2014, ще участва в предаването, като самата тя разкри, че е развълнувана от факта, че ще се впусне в непознатите за нея води на танците.

"Това ще бъде голяма емоция и провокация за мен. Трябва да покажа артистичната страна от мен, която досега не съм отключвала", призна Жекова в предаването "Здравей, България".

Иначе тя говори и за премеждията по време на Олимпиадата, като за пореден път се наложи да говори за контузията, която едва не я спря от участие в Русия.

"Опитах се да игнорирам болката. На това състезание е важно човек да има дух и да запази концентрацията си върху позитивните неща. Благодарение на прекрасната подкрепа на семейството ми, приятелите ми и цяла България успях да направя хубаво състезание", коментира Сани.

Що се отнася до участието и е Dancing Stars, то ако чаровната софиянка покаже дори малък процент от това, което умее с дъската за сноуборд и на дансинга, то тя е фаворит №1 на Sporta.bg