Путин гледал запис от ММА екшъна! Бащата на Хабиб се закани на сина си

галерия:

Говорителят на Владимир Путин  разкри, че руският държавен глава е изгледал пълен запис на ММА боя на годината между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър.

Дагестанската ММА звезда спечели в четвъртия рунд, а празнуващият 66-ия си рожден ден Путин му е звъннал да го поздрави и по този начин да засвидетелства подкрепата си за него.

"Той не гледа мача на живо, но след това се запозна с развоя на запис. Зарадва се от победата, нормално. Говорих по телефона с Хабиб, но  не знам какво точно са си казали", отговори Песков на въпрос дали ММА боецът се е сетил да поздрави Путин на рождения му ден или го е забравил заради емоциите.

Песков не коментира спорната снимка на Путин със съперника на Нурмагомедов (водеща на статията) преди битката, която предизвика много коментари в социалните мрежи.

1538992023abdulmanap.jpg

Днес бащата на Хабиб Нурмагомедов - Абдулманап, проговори след двубоя на сина си срещу Конър Макгрегър. Дагестанецът отказа своя съперник в четвърти рунд, но след това помрачи успеха си с прескачане на загражденията и нахвърляне върху антуража на ирландеца. 

"Ще бъда много строг! Предупредих го за това. За мен дисциплината е на първо място. Може да правиш каквото искаш в октагона, но извън него има граници. Там са цивилни хора, има жени и деца, както и непознати хора. Извън клетката трябва да има мирно съществуване", каза ядосаният Абдулманап.