Конър поиска дял от мощната UFC

Конър МакГрегър (21-4) за пореден път призна, че част от големия му план за бъдещето е да стане част от хората, които дърпат конците в най-комерсиалната организация за смесени бойни изкуства – UFC.

Очакванията бяха 30-годишният боец да се бие в началото на юли срещу Доналд Серони, но Дейна Уайт и "Каубоя" разкриха, че такъв мач най-вероятно няма да се състои, защото желанието на компанията е подобна среща да не бъде главното събитие на вечерта.

Докато празнуваше Денят на Свети Патрик, ирландската суперзвезда сподели пред фенове, че за него не би представлявало проблем да се бие в три-рундов мач, стига да получи своя дял от компанията.

„Готов съм да се бия, казах го няколко пъти. Няма проблем от моя страна. Ако UFC искат да ме сложат в подгряващ мач и да помагам това означава, че искат да напомпам феновете за главното събитие. Аз нямам проблеми с това им искане, но искам своя дял от UFC. Нищо повече.

Сложете ме на първата среща по ESPN+, но в замяна искам искам част от компанията. Ще видим какво ще стане“, сподели пред екзалтирани фенове „Всеизвестния“.

Конър отдавна изяви желание да стане част от управата на организацията – още през 2016-та, когато стана първият шампион в две дивизии едновременно. Също така е любопитно да се припомни, че освен работодател на Конър, Дейна Уайт има бизнес взаимоотношения с ирландеца, защото на UFC 229 логото на уискито „Proper 12“ бе част от рекламите в Октагона.

boec.bg