Грацията Цвети Стоянова купи жилище на партерен етаж за крупна сума! Има и детска стая

Бившата гимнастичка от националния отбор по художествена гимнастика Цветелина Стоянова сикупи апартамент за 150 000 лева на партерен етаж в широкия център на София. Преди няколко седмици сделката за жилището е била парафирана между красавицата и строителя на жилището.

Сделката е изповядана пред един от най-търсените нотариуси в София. Според информация на „Таблоид” имотът е на партер по изричното изискване на гимнастичката. Причината домът да не е на висок етаж е, че след полета от балкона на баба си Цвети и развила акрофобия. Красавицата държала апартаментът да е нов, с добри общи части, видеонаблюдение и охрана поне през деня.

Нашите източници подчертаха, че грацията успяла да се сдобие и с приличен двор, защото жилището й е в затворен комплекс. След като в началото на лятото започнала да оглежда всички възможни оферти от големите агенции, Цвети се спряла на малка, но много кокетна сграда. Харесала я заради удобната локация, сравнително близо до идеалния център на столицата, а и заради тихите улички в района. Сега красавицата с изцяло променена визия и обноски живее с гаджето си – вратаря на „Левски” Александър Любенов, в панелка, при това под наем, като често отсяда и при родителите си. Заради теснотията Цвети решила, че е крайно време да се отдели от семейното гнездо и да заживее изцяло самостоятелно.

Близки на бившата гимнастичка твърдят, че брюнетката едва дочакало сключването на сделката, за да се отправи на крупен пазар за обзавеждане. Нейни дружки шушукат, че Стоянова набелязала мебели и електроуреди от най-висок клас за над 50 хиляди лева. „Жилището е предвидено така, че да има и детска стая”, допълват още запознатите с актуалните новини около Цвети.

Според тях пазаруването е индикация, че тя и Александър вече мислят за свой наследник. Все пак възстановителният период при „пенсионираната” гимнастичка трябва да бъде напълно завършен, преди да помисли за размножаване.