(ВИДЕО) Конър закъсня за брифинга преди боя с Хабиб и стана скандал

Безжалостният боец Хабиб Нурмагомедов се обиди и си тръгна от пресконференцията преди дългоочаквания сблъсък с Конър Макгрегър в смесените бойни изкуства. Руснакът не изчака появата на опонента си, който по традиция закъсня с повече от половин час за събитието в Лас Вегас. Хабиб бе там навреме, отговори на въпросите на журналистите и заяви, че Макгрегър показва неуважение, като закъснява по подобен начин.

От петнадесет минути съм тук, а него го няма. Това е проява на неуважение. Той закъснява, а аз си имам график и не мога да се съобразявам с него. Вече е 15:00 часа и е време пресконференцията да започне, защото аз имам свои планове. Трябва да свалям килограми и да мисля за себе си. Защо да се съобразявам с него? Щом някой закъснява, вината не е моя. Свалянето на килограми винаги е трудно. Сега е моментът за сваляне на килограми, затова нямам време да чакам 30-40 минути. Пресконференцията е в 15:00 часа, заяви Нурмагомедов.

След като пристигна на пресконференцията Конър използва случая и създалата се ситуация да се заяде с противника си: Той знаеше какво да очаква. Как по-дяволите си предстяваше, че ще се случат нещата? Миналия път не каза нищо, така че не мога да разбера какво иска. Случват се и такива неща. Не съм го планирал. Опитах да дойда навреме. Закъснял само с няколко минути, за Бога. Трябваше да ме изчака. Това е знак. Той просто не иска да бъде близо до мен, не иска да бъде пред тези хора. Той е уплашен, това е истината, заяви Макгрегър.