(ВИДЕО) Конър скочи на бой на Хабиб на кантара в Лас Вегас

Див екшън беляза церемонията по теглене преди очаквания с огромен интерес ММА бой между Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов . Надъханият ирландец и руснакът ще се изправят един срешу друг идната нощ, а сблъсъкът им е част от програмата на UFC 229 в Лас Вегас.

Кантарът показа, че Нурмагомедов е малко по-тежък от съперника си – 70,300 кг срещу 70,080. След тегленето двамата застанаха един срещу друг в заплашителни стойки, сипейки закани и обиди. Между тях стоеше човек, който правеше всичко, за да ги възпре от физически контакт. Такъв обаче имаше, защото Конър удари с ръце по горните крайници на Хабиб, а после опита с хай кук да го тресне в главата, но кракът му не достигна целта.

Бесният Хабиб се закани по микрофона пред пълната с ирландски фенове зала, че ще смачка и нокаутира техният любимец, но им благодари, че харесват ММА спорта.

Припомняме, че скандалите преди боя не секват. Вчера Конър закъсня за пресконференция и Хабиб си тръгна от нея обиден.

В същото време се разрази меле между двама фенове в публиката по време на кантара. Боят стана, след като един от участниците помолил другия да слезе от стола, за да може да види случващото се на сцената. При сбиването пострада една жена, която беше съборена между столовете.