(УНИКАЛНИ СНИМКИ) Прелестната Сани Жекова показа пищна гръд от райско кътче на 10 000 км от България

галерия:

снимка: фейсбук

Прелестната ни сноубордистка Александра Жекова буквално взриви феновете си във Фейсбук. Тя пусна няколко приказно красиви снимки от далечния кубински остров Кайо Санта Мария, от които става ясно, че знае как да се глези.

Чрез публикацията си Сани пожела приятен Великден на българите и показа, че не забравя за родината си дори на 10 000 километра от нея.

4156024

По-наблюдателните обаче забелязаха и друго. На една от снимките Жекова демонстрира, случайно или не, пищен бюст. Такъв, на който биха завидели до една всички силиконки и старлетки.

Естествено циците на Сани са естествени и са й дар от Бога, а не от някой творец със скалпел в ръка.

4156022

 

4156023

"Наслаждавайте се на Великден с усмивка и дълбока признателност, защото животът е уникален, красив, пълен със съкровища, любов, щастие и прекрасни неща, за които трябва да бъдем благодарни! Весели празници! ", написа Жекова в социалната мрежа на снимка, фон на която е прозрачната вода на Океана на остров Кайо Санта Мария. Първият хотел на въпросното райско кътче е открит едва през 2001 година и в момента хотелите са само 12. Всичко на всичко на целия остров разполага с 8739 стаи за туристите.

4156025

Александра Жекова претърпя артроскопия на лявото коляно в края на месец март, заради която пропусна последния старт за сезона в сноуборда. От 8 април българката вече тренираше, а сега разпуска преди да започне подготовка за следващия сезон и да смени топлите Кариби със снежните планини.