Транспортен бос с потресаваща история за неблагодарен тираджия

галерия:

Транспортният бос Ивайло Динин от няколко години развива успешен бизнес с тирове в чужбина. Камионите на бизнесмена от село Брестовица (Пловдивско) кръстосват аутобаните из Западна Европа надлъж и нашир, но както е известно типично българска поговорка гласи, че "Много добро, не е на добро". 

Даваме трибуна на Ивайло Динин (на снимката долу със синия анцунг), защото разбрахме, че често дава средства за футболния тим от село Брестовица, който е едноименен. А ние ччесто следим изявите на този отбор. Въпросният клуб е сред най-култовите в аматьорския футбол, а за патилата на гостуващите отбори, когато се налага да играят в пловдивското село се носят легенди.

Към момента "Брестовица" има амбиции до няколко години да вдигне ниво, дотолкова, че да пробва изкачване поне до Трета лига. Единият от паралиите, които помагат в това начинание е Ивайло Динин. Той обаче наскоро е станал жертва на злостна атака в от страна на негов работник - Благой Панов (на водещата снимка). Тираджията преди 3 месеца бил нает и почнал да върти волана из Европа. Заплатата му е била договорена на 1900 евро, твърди пред нашия сайт Иво Динин.

Вместо съвестно да си изкарва парите обаче г-н Панов съумял за около 2 месеца 3 пъти да причини леки ПТП-а. Шофьорът от Раковски обаче не счел за необходимо да каже за инцидентите, а ги прикрил. Последната случка била с камион марка MAN, чието ремарке тираджията сериозно остъргал при неизяснени обстоятелста. 

"Не ми каза точно какво е станало и как ламарините са били поизкривени, случайно разбрах за това, защото тежкотоварната машина бе паркирана плътно до една стена, а не до другите камиони", кълнеше се ядосаният Динин. И допълва: "Нямаше да се нервирам за такива дребни неща, защото за мен леки ожулвания не са страшни. Проблемът е, че Благой Панов нагло почна да ме рекетира, вместо да го е срам. Щетите, които е нанесъл са за около 3000 евро. Нищо особено. Само че въпросът е принципен. Аз му дадох заплатата, а той пожела още пари, които по неговите думи бил заработил", изрева пред нас Динин.

Скандалът толкова се разрастнал, че Благой решил да оплюе своя работодател "ЛСД Транс" в социалните медии. В специализирана група за тираджии във Фейса той "насолил" обилно фирмата, което тотално обтегнало отношенията между него и Ивайло Динин. 

"Момчето удари 3 различни камиона и им нанесе щети. И това само за 3 месеца. Въпреки това сърцето ми е голямо и реших да му платя договореното и да забравя за случките. Да, ама не. Благо не спря да ме изнудва за още и още пари и да ме храчи - мен и фирмата във Фейсбук", изреди претенциите си Динин.

По неговите думи "ЛСД Транс" е коректен работодател и това е доказано през годините. 

"Иска ми се да давам средства за футболния клуб в Брестовица, но вече почвам да се чудя как да си предпазя бизнеса. Бях обещал да вадя пари за аматьорски футбол, но това няма как да се случи, ако ми саботират работата", оплака се Динин. 

От Sporta.bg ще продължим да следим случая и най-вече какви са бъднините на култови ФК "Брестовица" и бихме предоставили трибуна за мнение на всеки.

20727835_1830063887022898_4487370852429527683_n.jpg