Първата бг порно звезда изригна с футболен фотос

Стефан МАРКОВ, Sporta.bg

Първата българка, която се снима открито - без да се крие, в порно филми - Диана Габровска, има усет за това как винаги да е на върха и да е в устите на хората. Този път звездата от филмите за възрастни избра най-подходящия момент от Мондиала, за да подгрява името си и да държи висок интереса около своята личност.

Имащата свръх перверзно излъчване Диана пусна снимка в Инстаграм профила си, на която държи футболна топка до дълбокото си деколте, а лаконичният й коментар е "Обичам футбола". Фотосът вече е харесан от няколко хиляди последователи на порно актрисата. На кълбото има й автограф, но не се разчита на кого е той.

Отраканата Габровска вече засне два "розови" епизода в Гърция, след които се превърна в сензация и дори има слухове, че изявите й са достойни за приз от порно Оскарите, които се раздават на най-добрите в сферата на секс заснеманията.

Диана Габровска обаче засега крие за кой тим стиска палци на Световното. Вероятно тя ще покаже пристрастията си в най-сюблимния момент от Мондиала. Стискаме палци да го стори с по-разголена снимка.