Стъки се оплете в лъжи срещу Камен Георгиев и Близнака, скочи и на Тити Папазов

Станислав Недков-Стъки е неадекватен. Това доказват действията и думите му. Минаващият за шеф на БФММА е дал интервю пред вестник, в което е хвърлил кал по хора, които болеят за бойните спортове у нас. Хора, които въпреки интригите, заплахите и доносите на Стъки организират успешни галавечери, дават си парите и здравето - само и само да радват любителите на мъжките битки у нас. 

Мъжът на Юлияна Дончева си е позволил неверни твърдения и нападки срещу уважавани личности като Константин Папазов, Камен Георгиев и Румен Димитров-Близнака. Според Недков - Тити като шеф на зала "Универсиада" робува на финансовия, а не на обществения интерес. Макар че е ММА боец е интересно какво ще се случи, ако Стъки си позволи да повтори това в очите на Папазов, а не пред микрофон...

"Предизвикателство на стиловете-TWINS-12", което се състоя в събота вечер и пожъна небивал успех пред пълни трибуни е трябвало да бъде спряно, според думите на Станислав Недков. На него явно хич не му дреме, че управляваната от него федерация води ММА у нас към дъното. Вместо да окаже подкрепа на едно такова събитие - в седмиците преди него организаторите от TWINS-12 и участниците в него бяха бомбардирани със заплахи. 

Като човек, който доказано обича спорта и робува на интересите на феновете - от Тити Папазов няма как да се очаква да сложи прът в колелата на грандиозен и очакван проект като "Предизвикателство на стиловете". Нещо повече - той трябва да бъде адмириран, че брани спорта и пълни залата.

Жалка и издаваща слабост е и атаката на Стъки към Камен Георгиев и Румен Димитров-Близнака от TWINS-12. Недков се омотава в лични нападки и безсмислици, преди в типичния си стил да избълва непроверена информация, която е елементарно да се опровергае. Той дори заплашва с дело, защото бил оклеветен, че е рекетьор. Всъщност - Камен Георгиев не е изричал такова нещо и това се вижда от архива на предаване по Нова Тв. Близнака пък мисли единствено за тренировките и кариерата си, а не за това как да седне на топло кресло, каквото си е осигурил Станислав Недков.

А дали е рекетьор или не Стъки - половин София е наясно. Дали всички ще продължават да си мълчат...едва ли. По-неприятното за него е, че в Sporta.bg разполагаме с доказателства, които ако се наложи ще извадим на бял свят. Към момента ние също не се наемаме да клепаме Недков с безцелни обвинения (което е негов коронен номер), защото знаем какви методи използва. 

Дотогава ще продължаваме да се наслаждаваме на ММА събитията, които се случват и поддържат спорта жив, въпреки трудностите, които срещат милеещите за него.