Поредна ММА организация изобличи самозабравилия се Станислав Недков-Стъки

С подмолните си действия в последно време Станислав Недков-Стъки успя да настрои срещу себе си редица ММА клубове и организации. 

Той се опита да сплашва и подложи на психо атаки участниците в състоялата се в събота галавечер "Предизвикателство на стиловете", организирано от TWINS-12. Естествено, усилията му не дадоха резултат и бойната гала се оказа изключително успешна, а зала "Универсиада" едва побра зрителите, които видяха страхотни битки.

Днес и друг ММА клуб - MAX FIGHT изрази острата си позиция срещу мъжа на Юлияна Дончева и го обвини в саботаж и заблуда на спортния министър Красен Кралев. 

Предлагаме Ви написаното в официалната Фейсбук страница на MAX FIGHT без редакторска намеса:

MAX FIGHT CHAMPIONSHIP Декларира, че също както и Обединените Бойни Клубове и Туинс ММА ,не се подава на интригите и действията на Станислав Недков да саботира ММА събитията организирани от MAX FIGHT и Туинс,както и гарантира на всички свои състезатели и почитатели ,че ММА събития ще има и занапред тъй като MAX FIGHT е международна компания и е част от международна организация ,развиваща ММА и бойни спортове и затова няма как и няма действащ закон в България който да не разрешава провеждане на гала вечери ! Затова призоваваме Недков да не ЗЛОУПОТРЕБЯВА с правата си които са му делигирани от лиценза, както и да не ПОДВЕЖДА министерството на спорта и лично министъра г-н Кралев ,както и компетентните органи че провеждаме незаконни събития, защото ако продължава с това ще заведем поредица от следствени действия и проверки както на сигналите и доносите му ,така и на издадената му лицензия! Призоваваме го да не си губи времето и енергията с опити да спира развитието на българския ММА ,а да се концентрира върху любителския ММА и провеждането както на държавни първенства ,така и към лагери и подготовка на национален отбор ,каквито са му и ЗАДЪЛЖЕНИЯТА според лиценза му и да му напомним, че лиценза му за развитие на АМАТЪОРСКИ ММА в България ИЗТИЧА на 14 декември 2016 година и ние внимателно ще следим какво прави и как го прави за любителския ММА както и за изразходването на средствата дадени му като държавна субсидия,а те не са никак малко !! Също така ГАРАНТИРАМЕ ,че СЪСТЕЗАТЕЛНИТЕ ПРАВА на всички състезатели които участват на MAX FIGHT турнири не само не могат да бъдат спряни от г-н Недков ,но и ГАРАНТИРАМЕ, че и без да са участници в наши турнири всеки един Български състезател ще получи юридическа помощ напълно безплатно от MAX FIGHT CHAMPIONSHIP, защото разноските за тази правна помощ са поети от специално създаден ФОНД за правна помощ към АСОЦИАЦИЯ НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ БОЙНИ СПОРТОВЕ. Като финансово този фонд е обезпечен от г-н ЛЮБЕН ДЖУБРИЛОВ,който е инициатор за създаването на АСОЦИАЦИЯТА !! Призоваваме всички истински бойци за спокойствие и да не се подават на провокация ,и да се концентрират върху спортно-техническата си подготовка за следващите турнири на MAX FIGHT до края на годината,а те ще са още поне 4 !! - в следните градове - Св. Влас. Хасково. София. Бургас.  Както и заповядайте на 29 април в Варна на поредния ни турнир MAX FIGHT 38!!!