Олимпиадата в Сочи по телевизията днес

снимка: БТА/AP

Още в 7:00 часа сутринта започна излъчването на състезанията от Зимната Олимпиада в Сочи 2014 по българските телевизии. F+ зарадва своите ранобудни зрители с директно включване от кърлинг център „Леден Куб“, където Канада се изправя срещу Норвегия в пореден мач от олимпийската програма на кърлинга.

В 8:55 часа родните фенове на алпийските дисциплини ще могат да си изберат къде да гледат дългоочакваната Суперкомбинация – по БНТ1 или ТВ+. Както Sporta.bg ви информира, там ще има подчертано българско участие в лицето на Георги Георгиев и на Никола Чонгаров.

В 10 часа любителите на хокея могат да превключат на F+ и да изгледат битката между водения от легендата Яромир Ягър отбор на Чехия и аутсайдера Латвия.

От 11:55 часа е ски бягането на 15 км класически стил с участието на Веселин Цинзов, като отново ще избираме между БНТ1 и ТВ+. От 13:25 часа по БНТ1 или F+ може да гледаме и слалома от Суперкомбинацията в Сочи 2014.

Турнирът по хокей на лед за мъже продължава в 14:30 часа с мача на непобедените досега Швеция и Швейцария, а той може да се гледа по БНТ1.

От 16 часа започва индивидуалния старт на 15 км при жените с участието на Десислава Стоянова, като може да го следите по ТВ+. От 19:30 часа БНТ1 повтаря кратката програма при мъжете във фигурното пързаляне, но тогава започва и квалификацията в ски скоковете на голяма шанца с участието на Владимир Зографски – по БНТ1 и F+.

От 21:10 часа по БНТ2 може да гледате състезанието при жените в скелетона, а от 22 часа по БНТ1 е надпреварата в ски свободен стил – акробатика.