Камен Георгиев пред Sporta.bg: Боят на БГ Роналдо бе порнография

Снощи Даниел Златков победи след технически нокаут в своя ММА дебют актьора Атанас Михайлов. БГ Роналдо сипеше люти закани за боя в "Арена Армеец", но на всички, които са запознати отблизо с мъжкия и достоен спорт ММА бяха наясно, че прозира една огромна лъжа. Лъжа, която целеше да заблуди обикновения зрител и да замаскира едно пошло шоу. Това е мнението на хора в час със случилото се. Sporta.bg потърси за коментар на "боя" между Златков и Михайлов едно от най-разпознаваемите имена на файтъри у нас - Камен Георгиев (по средата - голият с колана). Човек, който освен с бойни умения се слави и като отличен организатор на ММА галавечери. Камен винаги е бил на страната на истината и не е пристъпвал принципите си на никаква цена. Ето защо думите му тежат на мястото си и е важно да бъдат прочетени и чути от всички.

ЕТО ГО МНЕНИЕТО НА КАМЕН ГЕОРГИЕВ, СПЕЦИАЛНО ПРЕ:Д SPORTA.BG:

Дали мачът на т. нар. БГ Роналдо” беше пародия?! Точното определение е ММА порнография! За огромно съжаление, покрай това извращение, спортът и истинските бойци останаха на заден план. Двамата участници (Даниел Златков и Атанас Михайлов) театрално изиграха едно представление, за да оправдаят някакъв имидж - граден в шоу предавания. Никога преди това не ги бях чувал. Но с цирка, който сътвориха имената им не бива да бъдат слагани редом на тези на спортисти.

Спортът е едно от малкото неща, което ни дава повод за гордост и в този ред на мисли, ако тази сценка от съботната вечер продължава да бъде свързвана със спорт - това ще бъде голямо петно върху всичко градено с години.

За пореден път ставаме свидетели на подмяна на ценностите!

Видяхме една зле изпълнена хореография с обрати достойни за латино-сериал. Организаторът тръбеше, че ще вкара „истинския” ММА в България  и пусна двама участници, които идея си нямат какво да правят, но бяха много силни в медийните си изказвания. Като се започне от „Ще се изправя срещу всекиго”, „Подписах най-скъпия договор в българския ММА” до завъртането на 180 градуса: „Ние ще правим битка тип „бели якички” (непрофесионалисти с няколко месеца тренировки, които го правят за разтоварване на стреса).

След сълзлива драма, със смяна на противници и връщане на първоначалния „опонент”, театърът, съшит с бели конци се изигра.  При обявена професионална битка с 5 минутни рундове, все пак за това са платили зрителите - се изигра сценка с рундове от по три минути.

За пръв път в света(!) водещ на профи-гала обясняваше по време на „схватката”, колко огромно желание имат двамата и колко много драма има в действието. Естествено, за да заглуши освиркванията на публиката.

Куриозното е, че освен организатора, има хора, които твърдят, че това било реклама на спорта.

Това което имам да им кажа, е:Не искаме такива зрители на спортни събития, не се нуждаем от тази пошла реклама! Истинският спорт и ММА има достатъчно привърженици и те бяха отвратени от случващото се на 13-ти вечерта!