БГ Роналдо нокаутира Наско Михайлов в ММА зверство

Даниел Златков смени успешно футбола с ММА клетката. Известният като БГ Роналдо риалити герой от "Биг Брадър" тази нощ записа победа след технически нокаут срещу актьотра Атанас Михайлов. За отбелязване е, че Наско от "Мело Тв Мания" бе с лека температура.

В зала "Арена Армеец" именно боят между Дани Златков и неговия опонент бе гвоздеят в в галавечерта на "Spartacus Fighting Championship 6".

Зрелището, което доста хора определиха като пародийно, продължи два рунда от по 5 минути. Наско първоначално се отказа от сблъсък с БГ Роналдо поради вирусно заболяване, след което заменилият го друг актьор - Ивайло Захариев, се контузи и също отпадна.

В крайна сметка Михайлов реши в последния момент да влезе болен в клетката и се получи мъжка битка с размяна на много удари. По-активно и с разнообразни прийоми действаше БГ Роналдо. Бившата звезда на Ботев Пловдив пласира няколко доста тежки крошета в главата на своя съперник. След втория рунд съдията прецени, че Михайлов не е съвсем адекватен и прекрати битката с технически нокаут. След боя и двамата имаха аркади, от които се лееше кръв.

И Златков и Наско дълго време след мача не можеха да си поемат въздух и едва говореха. 

"Свикнал съм от години да ме хейтят и това само ме прави по силен. Сам се убедих колко е тежко в ММА и ще продължа в този спорт", заяви Даниел Златков след победата си и поаза амбиция да продължи със заниманията в залата.

Преди срещата известният файтър Камен георгиев чрез Фейсбук призова боят да бъде бойкотиран и зрителите или да не ходят да го гледат или да обърнат гръб на Златков. Причината - всичко е сценарий и е обида за истинските бойци. Sporta.bg ще потърси Камен Георгиев за коментар.