Хабиб-Конър счупи рекорда по приходи с космическа сума

Треньорът на Конър Макгрегър - Джон Кавана, защити Хабиб Нурмагомедов и отчете, че руснакът не е извършил никакво престъпление след мача за титлата в лека категория  в смесените бойни изкуства в Лас Вегас. Дагестанецът прескочи октагона и налетя да бие хора от щаба на ирландеца. Атаката беше насочена към Дилън Данис, който сипеше обидни реплики. Настана масово меле, а Хабиб е заплашен от тежки сакнции, включително отнемане на шампионския пояс.

Надявам се, че Атлетическата комисия на щата Невада няма да накаже Хабиб, каза Кавана. Тук не става въпрос само за потенциален реванш с Конър. На мен просто ми харесва как се бие Нурмагомедов. Мога да разбера реакцията му, но не и тази на неговите съотборници. Няма да настъпи краят на света затова, че Хабиб прескочи клетката. Бях до Дилън и не съм го слушал какви лоши неща е говорил на Хабиб. Всичко, което се случи, беше много глупав край на боя. Нурмагомедов не успя да удари Дилън. Трябва да има последствия за хората от екипа на Хабиб за нападението над Конър, каза още Джон Кавана.

Междувременно стана ясно, че битката между Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов счупи рекорда за най-гледан ММА мач в историята. Досегашното постижение за платена галавечер по правилата на смесените бойни изкуства беше 1,65 мил. абонати за реванша между ирландеца и Нейт Диас.

Все още продължават да постъпват данни, коментира босът на UFC Дейна Уайт. Много съм доволна. Не успяхме да направим 3 милиона продажби, но сме доста над два милиона. Това е прекрасен резултат за бойните спортове, допълни тя. Очакваните приходи от срещата вероятно ще задминат $150 милиона, а евентуален реванш между Хабиб и Конър вероятно ще счупи и този рекорд..