Държавно първенство по бодибилдинг и фитнес събира шампионите

Пловдив ще е домакин на Държавното първенство по бодибилдинг и фитнес през уикенда 6 и 7 октомври 2018.

На 6 октомври 2018 год. (събота) от 11 часа ще се проведат финалите в следните категории: Бикини фитнес- жени; Бикини фитнес – мастерс; Физик – ветерани мъже; Класически бодибилдинг – ветерани; Физик – мъже; Мускулеста физика – мъже; Бодибилдинг – ветерани. На 7 октомври 2018 год. (неделя) от 11 часа ще се проведат финалите в следните категории:  Класически бодибилдинг – мъже; Фитнес – жени; Уелнес фитнес – жени; Бодифитнес – жени; Физик – жени; Бодибилдинг – мъже.

Ако сте се затъжили за състезания през лятото и искате емоции и много екшън, то непременно планувайте да сте в Пловдив на 6 и 7 октомври, за да гледате на живо изпълненото с много емоции и мускули събитие. Ако сте състезатели, ви очакват много награди и аплодисменти, а ако сте зрител, също ще имате възможност да се включите в игри и надпревари за публиката, защото „Държавното Пловдив 2018” ще предложи от всичко по много.

„Държавното Пловдив 2018” ще се проведе в Международен панаир Пловдив, Палата №7. Програмата предвижда 2 дни състезания с начало в 11 часа.

Очаква се силно участие на състезатели от цялата страна, а така също и появата на най-добрите ни състезатели, защото „Държавното Пловдив 2018”  е квалификация за Световно първенство и на него ще се определи съставът на националния отбор. Тази година България ще участва с отбор от най-класните си състезатели на Световното първенство в Бенидорм, Испания, от 9 до 11 септември.

Наред със състезанията ще има и фитнес Експо на спортни дрехи, хранителни добавки и аксесоари с изложители от цялата страна, които обещават големи намаления и атрактивни цени специално за уикенда, а така също възможности за тестване и дегустация на различни продукти.

Добри Делев - ще бъде гост позьор на Държавното първенство в Пловдив.

Само седмица преди участието си на Професионално състезание в Доминиканската република в топ състезателна форма Добри Делев ще бъде гост позьор на Държавното първенство в Пловдив. Позинга на нашият професионалист стъпил на сцената на Мр. Олимпия ще бъде на 7 октомври (неделя). Не пропускайте да се срещнете и видите отблизо какво значи IFBB професионалист!

Освен това специална церемония ще събере на сцената всички Абсолютни Шампиони на България от 1998 до 2018. Това ще даде възможност на зрителите и състезателите да се срещнат и видят отблиза ной-добрите състезатели на България събрани на едно място.

Домакини на събитието са Спортен Клуб Масъл Арт с председател инж. Ким Мерджанов и списание „Мускули и Фитнес” с издател д-р Светомир Хубенов. Организатор е Българска Бодибилдинг и фитнес федерация. Предварителна продажба на билети на касата на СК "Масъл Арт" - ул. Гладстон 15 и в деня на състезанието на касата на палата № 7 в Панаир Пловдив.