Киро Скалата и дъщеря в неочаквано добра комбинация

галерия:

Телевизионно шоу дало първата сцена към широката публика за изява на българските културисти и силови атлети "Фитнес Мания" подготвя новите си серии, в които медиен партньор е SPORTA.BG. Класическата марка рекламираща положителният ефект от упражненията с тежести и здравословния начин на живот, създадена от бизнесмена Кирил Вълчев-Скалата снима епизоди за новия си ефир.
Мотивира ме новата ми фабула" ,смеейки се разказва Вълчев, докато показва плочките корема си. "Всеки може да е гъзар на 20, важното е как си на 50"!, допълва идолът за поколения фитнес маниаци Скалата.
Пътуващото спортно развлекателното шоу "Крале на Силата" стартира голямо турне тази година в няколко града. Благотворителната идея раздаваща над 5000 лева награди всеки път е насочена към деца, юноши, възрастни и ветерани над 40 години, мъже и жени, аматьори, публика и случайни минувачи. Всяко участие в лесните предизвикателства е възнаградено.
Повдигнане щанга от лег с 20,40,60 кг или набирания,кофички и коремни преси за издържливост са част от игрите. Плеяда от спортни шампиони, силови атлети, модели и миски подкрепят с нова сила традицията на интелектуалеца с мускули. В новата банда, която беше стартова площадка на имена като Митьо Крика, Ан Джи, Ани Лозанова и Любо Лежанката изгряват и нови имена.
Fitnes mania-00001-156.JPG
Никол Стоянова - продуцент на Киро Скалата
Новата помощничка на продуцента стана дъщеря му Нина Вълчева, която е и републиканската шампионка по скокове във вода. Дългокраката амазонка нашумя с екстремните си изяви по високите покриви на изоставени сгради в София. В 5-то си издание от турнето, тази събота във Варна, ще се включи новата звезда на българския културизъм - балканския шампион Антонио Георгиев, който ще мотивира публиката и ще се грижи за правилното изпълнение на движенията.
Красавицата спечелила тази година титлата Мис Варна Михаела Йорданова и мистър България Георги Йовчев, които са и състезатели по волейбол, ще са част от спортното приключение.
Атрактивен и колоритен е музикалният изпълнител Фантомас, културист, треньор, шампион на Италия и възпитаник на френския - той легион ще се погрижи за музикалната програма.
Скалата кани всички на събитието, което ще предизвика хубави спомени, снимки, спорт и награди. Мероприятието се подготвя за телевизионен продукт, който ще бъде излъчени във формата на легендарното предаване "Фитнес Мания" от ноември в екшън телевизията В1В. Не пропускайте тази събота 29 септември, ВАРНА от 11 часа на паркинга мосю Бриколаж.
p1.jpg