Анн-Джи отново обра овациите за най-секси фигура (снимки)

галерия:

снимка: ПРофайл

Хип-хоп и R&B певицата Анн-Джи, която се завърна съвсем скоро от чужбина с две купи- едната от републиканското на Сърбия, а втората от Световното по фитнес в Словакия, се отчете и на родна земя буквално още неразопаковала багажа си тя замина за родното черноморие, където всяка година се провежда Grand Prix Dionisopolis, Купа на България, където в категория Фитнес Фигура Анн-Джи отново взе най-високото отличие.

 

Индивидуалното и представяне накара цялата зала да пляска и крещи нейното име, когато тя излезна в розово секси-спортно екипче с розови гирички на сцената и показа гимнастическите си умения, като бивша състезателка по художествена гимнастика, смесено с някои трикове от акробатиката.

 

Това е последното състезание на Анн-Джи за този сезон и тя вместо да се отдаде на заслужена почивка веднага замина на участие в Кърджали, където нейни фенове я чакаха да изпълни някои от последните си хитове като „WOW” и „Бригада”.

 

Тези дни певицата- световен шампион, ще заснеме нова реклама за дрехи предназначени само за феновете на хип-хопа, научи за вас Профаил.