Зрелищнo екстремнo състезаниe в центъра на София

Еднa от най-интересните и очаквани демонстрации по байктраял BTSF Urban Games 2014 ще изненада софиянци с разнообразна програма

BTSF Urban Games 2014 е едно от най-дългоочакваните състезания - демонстрация по байктраял за 2014 година в България.

Градските игри ще се проведат на 12 Април с начален час 12:00 пред Билетния център на НДК.

Правилата на състезанието са прости: Обикалят се различни емблематични за софийския байктраял локации в София - НДК, Паметника на Съветската Армия, градината зад Царския Дворец, Народният театър - на всичките локации се правят трикове и импровизирани трасета, състезания по най-високо оли, дълъг гап и всичко зрелищно, което ще грабне вниманието на всеки минувач.

А за да се стимулира креативността и мотивацията на участниците, най-трудни и зрелищни изпълнения ще получават парични и предметни награди, веднага, на място!

Който е надъхан и успее да си пречупи страха получава награда, слава и величие. Също така ще бъде направен опит да бъдат подобрени два национални рекорда – по скок на височина и скок на дължина.

Ще бъдат поощрявани всички. Ще има игри с публиката и случайните минувачи, награди ще получават и всички дошли с колелата си.

Все пак събитието има за цел да промотира колоезденето в градска среда като оптимален начин за предвижване и спорт както сред възрастните, така и сред младите хора.

Програма:

12:00 – 13:15. Начало на BTSF Urban Games 2014 пред Билетния център на НДК

13:30 – 15:00 Преместване на BTSF Urban Games 2014 пред Народния театър и Царския дворец.

15:15 – 16:45 Каране пред Паметника на Съветската Армия и финал на събитието.

*Финалът ще бъде пред скейт уредите на изхода на метрото

4078249