Въргала пред Sporta.bg: Неймар и Англия са дотук, жените си кръшкат и без Мондиал

Влади Въргала отново даде мнение за Мондиал 2018 - специално пред Sporta.bg. Обичаният от мало и голямо актьор, режисьор и най-вече ЧОВЕК почти не изпуска мачове и е в час с всичко, което става по терените в Русия.

За нашата медия Влади Въргала разкри, че в момента е в трескава подготовка на своя нова пиеса. Става дума за моноспектакъл с многообещаващото име "Мемоарите на един Въргал". Скоро публиката ще може да се наслади на произведението, но то още не е напълно завършено.

ЕТО КАКВО МИСЛИ ВЛАДИ ВЪРГАЛА ЗА СВЕТОВНОТО:

ЖЕНИТЕ, МАЧОВЕТЕ И ЕРОТИКАТА: Много е вероятно жените да се възбуждат, когато виждат и чуват как мъжете им използват вулгарни изрази, докато гледат срещите от Мондиала. "Айде, вкарай го" и "За малко да влезе", са си интересни изречения, които мисля, че действат стимулиращо на дамите. Хубаво е джентълмените да се възползват.

А иначе - нищо чудно жените да използват мачовете като идеален момент да кръшнат. Макар че една жена, ако е решила да кривне, то нищо не може да я спре. Мъжът й няма никакъв шанс да се усети какво се случва. Другото важно за отбелязване е, че жените изобщо не се нуждаят от Световно по футбол, за да кръшкат. Те могат да го сторят, когато си поискат и пак казвам - няма кой да ги хване.

БРАЗИЛИЯ - МЕКСИКО: Това ми прилича повече на сблъсък между наркобанди за територии. То, всъщност, така ще е и на терена. Аз лично до момента не видях Бразилия да показва нищо особено на Световното. Ако някой е видял - да ми се обади, за да си върна телевизора в магазина. Върху бразилците тегне тежко бреме и това им изиграва лоша шега. Все пак очаквам Неймар да претърпи ренесанс в играта си и да бъде по-адекватен. Мексико са стойностен отбор и до равен имат сили да го докарат в редовното време. Нататък не знам какво ще се случи. Както Роналдо и Меси се прибраха, няма да е чудно и друг митологичен герой - Неймар да отиде във ваканция преждевременно.

БЕЛГИЯ - ЯПОНИЯ: Японците са пъргави и способни на изненади. Белгийците обаче са класа и практикуват открит футбол. Смятам, че ще успеят да надиграят Япония и да се класират напред.

КОЛУМБИЯ - АНГЛИЯ: Тук, ако мачът бе Англия-Холандия - щях да кажа, че производителите срещат дилърите. Сега обаче е друго. И двата тима хем са куци, хем добри. Иначе казано - не знаеш как са спали и какво ще предложат. Мисля, че Колумбия ще прати звездите на Англия към Острова - да си гледат жените. Англичаните нямат голям шанс в този мач.

ШВЕЦИЯ - ШВЕЙЦАРИЯ: В тази среща имам лично предпочитание. То е Швейцария да отпадне, защото си позволиха политически провокации в сблъсъка със Сърбия. Просто съм против тях. Мачът ще е равностоен, но се надявам Швеция да бие или поне да добута резултата до равен и дузпи.