Тити лее сълзи и говори за Путин, златната рибка и Левски

Треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов пак се разциври. Чувствителният мъж не сдържа сълзите си от радост по време на днешната пресконференция, на която бе представен новия спонсор на клуба. Освен Тити, на масата бяха още Валентин Златев, Сашо Везенков и Тодор Стойков.

"Никога не съм си представял, че ще дойде момент, в който дори и аз няма да мога да говоря. Само мога да кажа на всички хора, че ако вярват, искат нещо много истински, то се случва. Благодаря много на всички, които помогнаха, Левски да стигне до момента, в който една от най-големите компании в България да стане част от наш бъдещ проект. Сигурно звучи пристрастно, но Левски е най-обичаното нещо в България.

Всеки има своята мечта. Всички знаем приказката за златната рибка. Мечтал съм си да се запозная с Владимир Путин. Ако бях хванал златната рибка, нямаше да съм толкова нагъл, да поискам Лукойл да се захване с Левски.

По-смислено нещо в бългаския спорт не е правено. Този проект може без всеки един от нас. Не искам от първия ден да се задават въпроси за отношеният ми с г-н Стойков и г-н Златев. Вярвам, че всичко се прави от сърце. Благодаря на г-н Златев", каза Тити.