Стивън Петков със страхотен жест за болен човек

Единственият българин, който в момента рита в елита на Португалия - Стивън Петков, направи голям жест. Той организира благотворителен търг, за да помогне на болен човек от Враца, откъдето е родом и самият играч.

ЕТО КАКВО НАПИСА ГОЛАДЖИЯТА СТИВЪН ПЕТКОВ:

Приятели, в този живот е нужно да си помагаме! Нужно е да бъдем добри хора и да бъдем винаги до приятелите си! Един страхотен човек, има нужда от вашата помощ! Калин Петков Ячовски диагностициран с Болест на двигателния неврон. Спешно се нуждае от два курса трансплантация на стволови клетки. Лечението му в болница в Истанбул е 20 000 долара.

За да му помогна реших да направя благотворителен търг за фланелката, с която вкарах гола си срещу Спортинг Лисабон! Попадението бе избрано за номер 1 на месеца в Португалия и фланелката е много ценна за мен. Но по-ценен е животът! Животът на един млад човек, който заслужава да живее.. Да живее истински и да бъде сред нас! Средствата от търга ще бъдат изцяло предоставени за лечението на Калин Ячовски!

Отворете сърцата си, бъдете добри хора, спасете един живот! Наддавайте само под този пост и нека заедно спасим Калин! Началната цена е 200лв. Търгът приключва на 01.04.2019г

Също така можете да помогнете на Калин като дарите!
-Fibank
БАЕ: FINV9150
BIC/ SWIFT: FINVBGSF
IBAN: BG39 FINV 9150 1317 2910 46
Разплащателна сметка за дарения ФЛ