(СНИМКИ) Новият секссимвол на тениса ни кара веднага да забравим за Шарапова и Бушар

галерия:

Тенисът се сдоби с нова сексбомба. Такава, която издуха мощно всички минали и настоящи такива. Става дума за наистина прелестната Бернарда Пера, която попадна под прожекторите с великолепното си представяне на Australian Open. А и с визия на супермодел.

Бернарда вече мокри сънищата на милиони мъже по света, които откакто я зърнаха моментално забравиха за Анна Курникова, Мария Шарапова, Южени Бушар и Доминика Цибулкова. 

Пера се състезава и защитава знамето на САЩ, но всъщност е хърватка. Иначе казано - Балканите пак се прочуха като място с най-красивите тенисистки. 

Sporta.bg припомня, че нашата Ани Вангелова (на долната снимка с телефона) също изглежда по-невероятен начин и е почти двойничка на Бернарда Пера. Тя обаче не е особено известна, защото все още не успява да пробие с ракета в ръка до по-предни позиции и да бъде видяна от хората по телевизията.

4174911.jpeg

Иначе новата сексбомба Бернарда Пера вече се класира за трети кръг в Мелбърн. По пътя си миналата нощ тя разби една от топ фаворитките  Джоана Конта. Следващата опонентка на чудесната Пера е Барбора Стрицова. Естествено - всички фенове стискат палци за Бернарда.