(СНИМКА) Дъщерята на Пол Гаскойн засенчи ММА боец с огромно деколте

галерия:

Бианка Гаскойн привлича вниманието от километри. Не заради цвета на роклята, който се забелязва през две преки, а заради огромното деколте, което едва ли някой мъж ще подмине. Доведената дъщеря на английската футболна легенда Пол Гаскойн винаги е била под светлината на прожекторите, но сега не само прожекторите, а и зрители в О2 Арена не успяха да откъснат очи от нея.

Блондинката се появи в Лондон, за да подкрепи своя любим Си Джей Мийкс край ринга. ММА боецът остана в сянката на своята половинка, която още с влизането в залата предизвика любопитството на фотографите. Те не спряха да снимат ослепителната блондинка, която има какво да покаже и го прави без никакви задръжки.

4159105

Провокацията съвсем не е чужда материя за Бианка Гаскойн, която преди няколко години свали всичко за корицата на мъжкото списание MAXIM. Тогава хубавицата не беше обвързана, сега е, но какво от това? За гала вечерта Бианка беше избрала прилепнала рокля в цвят сьомга с огромно деколте, което подчертаваше прелестите й. Червилото и лакът за нокти бяха в същата тоналност.

4159106

На следващия ден се оказа, че медиите на Острова са обърнали по-голямо внимание на бившия модел, отколкото на представянето на гаджето й на ринга. Роклята на Бианка предизвика истински фурор, макар че не е много скъпа. Моделът се предлага за 151 евро в магазин House of CB в английската столица. След появата на 29-годишната блондинка с нея в интернет магазина повечето размери вече не са налични.