Салпаров чака бебе от звезда в киното

Най-голямата радост в живота си очаква волейболният национал Теодор Салпаров. С или без разрешението му, тази сутрин приятелката му Ралица Паскалева съобщи новината. Актрисата трябваше да разкрие нещо за новия сезон на сериала „Откраднат живот“, но още преди да сподели каквото и да било, бе похваната от Гала и разкри, че е бременна от Салпаров.

„Ти грееш! Много си красива. Хайде да разкрием каква е причината. Само се носят слухове из медиите“, поде русата водеща.

„Е, какво очакваш. Да дойда и да кажа „Здравейте, бременна съм“, заяви Паскалева.

„За първи път потвърждавам. Вече няма къде да се крие. Това е лична тема, която не е нужно да се коментира с всеки. Продължавам участието си в сериала "Откраднат живот", това е мое решение“, призна актрисата.

„Откакто сме заедно вече всички медии започват да ни разпитват. Няма лошо, но това малко ме дразни. Това, дали ще се оженим и какво ще е детенцето, е вече лично. По-натам ще видите“, каза тя.

Ралица Паскавела и Теодор Салпаров са заедно от лятото на миналата година, припомня Блиц. Разкриването на връзката им стана факт заради техни публикации в „Инстаграм“. Скоро след това те споделиха и общи снимки. През октомври Салпаров призна, че иска да има дете от актрисата. В началото на този месец се появиха за първи път слуховете за бременността на красавицата.