Родното таекуондо с грандиозен международен успех

Сериозни поводи за гордост имахме, след като българското знаме се развя от най-високото място на почетната стълбичка в последния ден на европейското клубно първенство по таекуондо в Солун. 

Стефан Стаменов накара всички в залата да слушат "Мила Родино", след като спечели златен медал при кадети до 45 кг. По пътя към златото той успя да преодолее категорично двама представители на Гърция, един от Украйна, а на полуфинала и финала имаше тежки съперници от Испания. 

Борис Димов при кадети до 49 кг изигра четири срещи и успя да спечели бронзов медал.

Равносметката от завършилото европейско клубно първенство е седем медала за България. Владимир Далаклиев, Стефан Стаменов и Ерика Карабелова спечелиха златните отличия, Николет Костова взе сребро, а Борис Димов, Митко и Александър Джорджеви са с бронзови отличия.

Друг повод за гордост имахме и от Виктория Иванова, която бе избрана за най-добър рефер на първенството. 

От 21 до 24 март София е домакин на второто Мултиевропейското първенство, което ще се проведе в столичната "Асикс Арена". Към този момент има записани над 1500 състезатели, сред които са много от лидерите в световната ранглиста. Това означава, че първенството ще е едно от най-големите, които се провеждат в Европа.