Президентът на Рома направи салто във фонтан и пя с полудели фенове (ВИДЕО)

снимка: twitter.com

Президентът на Рома Джеймс Палота избухна в неизмерима радост още на трибуните на "Олимпико", след като тимът му надигра Барселона с 3:0 и изхвърли каталунците на 1/4-финал в Шампионската лига. Американският бизнесмен обаче не демонстрира своята лудост само пред феновете на стадиона, но и пред древен фонтан на площада "Пиаца дел Пополо".

Палота се присъедини към огромна агитка от привърженици и скочи във водите на фонтана с дрехите си. Той направи задно салто и потопи цялото си тяло, след което излезе и започна да пее песните за Рома заедно с екзалтираните запалянковци. Много от тях документираха това, което американецът стори, и го качиха в социалната мрежа "Туитър". 

Палота пътува от Бостън специално за срещата с Барселона, като дори покани на "Олимпико" сър Алекс Фъргюсън. Изглежда обаче легендарният шотландски мениджър не се присъедини към американеца в празненствата. Той обаче със сигурност донесе късмет на "вълците", които за пръв път ще играят на полуфинал в надпреварата от 1984 г. насам. 

"Това е най-великата победа! Защо да не мислим за финала? Всеки мислеше, че Барселона е най-добрият отбор в света, но да падаш с 1:4 и да обърнеш развоя на събитията - това показва кои са Рома", заяви Джеймс Палота след мача.