Паркър за Ей Джей: Мамка му, ще нокаутирам този средняк!

снимка: twitter.com

Световният шампион на WBO (Световната боксова организация) Джоузеф Паркър се присмя на Антъни Джошуа след победата му срещу Карлос Такам. Британецът записа 20-ия си успех с нокаут от 20 мача, след като нанесе серия от удари на камерунеца в 10-ия рунд, а съдията Фил Едуардс се намеси, за да прекрати срещата. Новозеландецът не остана никак впечатлен от успеха на 28-годишния боксьор. Той го нарече "средняк" и отличи бавните му удари. Паркър се закани да нокаутира Ей Джей при първа възможност.

"Колкото повече го гледам, толкова повече искам да се бия с него. Искам го от много време, но чакаме да ни дадат добра оферта. Колкото повече го гледам, толкова повече си казвам “Мамка му, ако се бия с него, ще го нокаутирам", заяви Паркър пред "New Zealand Herald". 

"Изглеждаше сякаш Джошуа имаше проблем да го нокаутира. Когато аз се бих с Такам, след това Джошуа каза, че щял да го нокаутира. Но не успя и мисля, че спряха боя прекалено рано. От друга гледна точка, Такам бе впечатляващ, още повече, че се бе подготвял само 12 дни. Представете си, ако имаше време за пълноценна подготовка и тренировки?", сподели 193-сантиметровият новозеландец.

Той пожела мач с Антъни Джошуа и го определи като "робот". Паркър, който има 24 победи в 24 мача (18 с нокаут) е убеден, че ще спечели заради по-доброто си движение на ринга.

"Казвал съм го много пъти. Би било страхотно да се бия с Джошуа, за да покажа на какво съм способен. Той е добър - голям е, силен е, учи се в движение, но мисля, че всъщност е просто средняк. Като робот е. Правите му удари бяха много бавни. Не се движеше достатъчно. Или стоеше на едно място, или преследваше Такам, за да го застигне със силни удари", заяви Джоузеф Паркър.