Хърн зачеркна Пулев като съперник на Джошуа

снимка: twitter.com

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, отправи предизвикателство към шампиона на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър. Той спомена имена на следващите противници на британеца, а това на Кубрат Пулев не бе сред тях.

Това се случи след мача на Ей Джей срещу Карлос Такам, който британецът спечели с технически нокаут в 10-ия рунд. Мениджърът на световния шампион на IBF и WBA хвърли ръкавицата към американеца и обеща мач за обединение на поясите в тежка категория. Той заплаши Уайлдър, че неговият клиент ще му отнеме колана на WBC. 

"Вие знаете колко труд положи Антъни, за да вземе титлите. Ще трябва да ги защити. Обещавам ви, че през 2018 година Дионтей Уайлдър ще загуби своята титла и тя ще му бъде отнета от Антъни Джошуа", закани се Еди Хърн.

"Дионтей Уайлдър срещу Джошуа ще се случи. Освен това Антъни ще се бие и с Тайсън Фюри. С Уайлдър, Джоузеф Паркър и Фюри ще бъдат страхотни мачове. Обещавам ви, че Джошуа ще се бие в всеки", сподели мениджърът.

Промоутърът бе освиркан от феновете по трибуните на "Принсипалити" след речта му на ринга. Причината е странната продажба на билети, която осъществява компанията на Хърн. Пропуските за мачовете на Ей Джей свършват много бързо, а след това фирмата пуска още, но на много издути цени, което вбесява британските фенове на бокса.