Новата звезда на Арсенал обвинена в опит за убийство

снимка: twitter.com

Новата звезда на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг е бил обвинен в опит за убийство, разкрива "Сън". 48-годишната Мартина Вехзунг сподели пред изданието, че бившият играч на Борусия (Дортмунд) се опитал да я прегази с личния си автомобил - златисто "Ламборгини". 

Двамата са работили заедно преди две години, когато Оба-Оба защитаваше цветовете на Борусия (Дортмунд), а Вехзунг е поддържала "Фейсбук" страницата на вестфалския клуб. Габонецът потърсил ПР услугите й и двамата си уговорили среща. Тя обаче не минала по най-добрия начин за жената.

"Чаках го на улицата, където се бяхме разбрали да се видим. Веднага щом ме видя, настъпи газта на колата и изведнъж от 0 км/ч се движеше със стотина. Само рефлексите ми ме спасиха, иначе щеше да ме залепи на предното си стъкло. В резултат на това получих астма", коментира пред "The Sun" Вехзунг.

Тя е подала жалба в полицията, но разследването не е довело до никакви наказания за футболиста. То е било прекратено малко преди трансфера му на "Емирейтс". От Арсенал отказват да коментират случая.