Най-сексапилната ММА звезда зверски пребита от съпруга си

галерия:

27-годишната Рейчъл Остович е една от най-разпознаваемите ММА звезди. През януари тя трябваше да се бие с Пейдж Ванзант - друга красива жена боец. Но сега битката е застрашена, защото на 19 ноември Рейчъл е била нападната. Инцидентът се е случил по време на почивката й в Хонолулу, пишат световни медии.

Съобщава се, че момичето има фрактура на очната орбита и възстановяването може да отнеме поне три месеца.

40534747_307355886485309_1954698418806849536_n.jpg

Полицейският център в Хонолулу съобщи, че относно инцидента е открито наказателно дело под името "домашно насилие", което предполага, че красавицата е бита от член на семейството й. 

Впоследствие журналистката Лин Кавано съобщи в Туитър, че нападателят на Рейчъл е нейният съпруг - Арнолд Бердон, също ММА боец. Той е признал вината си пред полицията. 

Собственикът на портала Suckerpunch Брайън Бътлър в профила си в Instagram сподели информация за случилото се. Той каза, че Остович вече е излязла от болницата. Тя е в компанията на свои роднини, но няма да има време да се възстанови за дуела с Пейдж Ванзант на 19 януари. Рейчъл стана известна не само като жена боец на ММА, но и като модел в Instagram. Момичето редовно качва съблазнителни снимки в мрежата и повече от 350 хиляди души са се абонирали за нея. Последната й снимка е от Хавай и е качена преди три дни.