Марадона вя средни пръсти, после му прилоша, а накрая отлетя

Легендата на аржентинския и световен футбол Диего Марадона увери, че е напълно добре, след като снощи се наложи да бъде приет в болница заради силните емоции, които са го завладели при победата на Аржентина с 2:1 над Нигерия.

След този успех, "гаучосите" се класираха за осминафиналите на Мондиал 2018.

"Кълна се, че нищо не ми се е случило. Информациите, че съм получил инфаркт са лъжа. Как ще съм получил инфаркт на стадиона? Бях толкова щастлив от победния гол и класирането ни за осминафиналите. Не ме вълнува какво измислят тези кучи синове", категоричен бе Дон Диего преди да отлети за Москва, след като бе изписан от болничното заведение.

Някои медии излязоха със становище, но легендата е получил инфаркт и е в не много добро състояние, но тези информации се оказаха неверни. Фенове и някои журналисти пък считат, че Дон Диего е зле, защото отново злоупотребява с наркотици.

Снощи той развяваше средни пръсти на стадиона в Санкт Петербург в израз на радост след вторил гол на родината си срещу Нигерия. Гари Линекер и Рио Фърдинанд нарекоха просташките изцепки на Марадона "действия на човек, който е станал за посмешище".