Краси Анев с гневен пост срещу федерацията по биатлон, Дафовска отвърна

Един от най-добрите ни биатлонисти Красимир Анев забърка як скандал с родната федерация, оглавявана от легендата Екатерина Дафовска. Участникът на три Олимпиади, който е известен с необуздания си нрав, публикува гневен пост в социалната мрежа. От него се разбира, че във федерацията има "наши" и "ваши" и се дава предимство на нечестни практики.

"БФБ, целуваш ръка и *ъз, майка ти и баща ти целуват, и ти увеличават заплатата. Казваш каквото мислиш (истината) и веднага твоите партньори те отрязват, размахват декларациии по медиите и правят всичко възможно, за да се предадеш. Но не са познали! Самоковци трудно се предаваме и каквото и да направят моите партньори, няма да ме откажат. 

Р.S. За всички "Хейтъри" - ще живея живота си така, както аз искам, а не така както го правите всички вие. Да казваш истината и това, което мислиш, в днешно време не е на мода, но на мен не ми пука. “Мразете ме за това, че казвам каквото мисля и говоря с факти... и си живейте жалкия живот. ОК?", написа разгневеният Красимир Анев.

Екатерина Дафовска не се скри и отвърна на Краси Анев: "Все иска нещо, не мога да го разбера. Много е неприятно, угаждаме, угаждаме и в един момент ти се качва на главата. Вместо да говорим за спорта и постижения, ние пак се занимаваме със скандали. Този път претенциите му са за заплати и премии. Да, постигна успехи през миналия сезон и му казах, че ще си получи парите като подпише договора си с федерацията. За премиите го помолих да изчака до края на годината, тъй като в момента събирам средствата от спонсорите. Ще го чакаме да се върне от подготвителния лагер, ще има заседание на Управителния съвет и тогава ще имаме яснота. Той трябва да се срещне с УС на федерацията", разясни Дафовска.