Колоритен български гайдар ще съпроводи Джон Разрушителят на ММА шоуто в Пловдив

галерия:

Титанът в бойните стилове Джон Демел – Разрушителят е едно от водещите имена в тежката категория в Европа, шампион на пет различни вериги, боец, който приключва всичките си мачове с разбиване на противника още в първите минути. Участията му му в най-престижните международните бойни турнири винаги са сред най-очакваните и зрелищните. Джон Демел-Разрушителят ще бъде и сред ММА атракциите на SFC4 на 19-ти ноември, от 19.30 часа в „Колодрума“ – Пловдив.

Запазена марка на англичанина с българско сърце напоследък е, че вдъхновен от българския фолклор, той винаги излиза на ринга или в клетката под съпровода на българска гайда, в духа на българските традиции и фолклор на фона на два флага – английският и българският. Това става част от шоуто му, след като попада сред бойците на Combat Promotion и кариерата му бележи върхове с най-добрите треньори и мениджмънт.

"С мениджърът ми Георги Анадолов прекарваме много време в България. Той непрекъснато ме вдъхновява с вълнуващи разкази за велики български бойци, част от историята на страната. Техният пример ме мотивира и зарежда. Дава ми сила да тренирам още по-здраво в залата и да прегазвам всеки, събрал куража да излезе срещу мен“, споделя Джон Демел-Разрушителят и допълва, че е изключително впечатлен от богатата българска култура, в това число музиката, традициите и фолклора.

До момента Джон Демел - Разрушителят е излизал на бойния подиум под звуците на песента от филма „Капитан Петко Войвода“ под съпровода на виртуозния смолянски гайдар Григор Лалов от уникалната формация „Тъпани и гайди“. На последното си участие в Международния турнир по Санда през септември в британската столица, организиран също от Combat Promotion, англичанинът беше подкрепен от емоционалното и завладяващо изпълнение на ансамбъл „Чинари“. Верен на стила си, Разрушителят отново се разписа със светкавичен мач. За секунди той свали на земята Алекс Бекър и добави още един трофей в колекцията си от колани и отличия - Британската титла по Санда в супертежка категория.

В пълен синхрон с абсолютно взривяващия Джон Демел - Разрушителят преди най-очаквания ММА двубой на 19-ти ноември, клетката в „Колодрума“ ще изригне с изпълненията на провокативния рапър Ф.O., непрекъснато разбиващ рекордите с хитовите си парчета за най-много гледания в YouTube.

Предишната вечер – 18 ноември, в 19.30 часа отново в „Колодрума“ - Пловдив, когато 16-те ММА бойци ще се изправят за първи път лице в лице със своя противник на официалния кантар, на сцената ще се качат и едни от най-добрите БГ изпълнители. Това са световните бийтбокс шампиони SkilleR и Печенката, Ice Cream, Михаела Филева, Били Хлапето, VenZy.

4161458 

Още за Джон Демел – Разрушителят:

От 2015 г.Джон Демел – Разрушителят е сред бойците на Combat Promotion и кариерата му бележи върхове с най-добрите треньори и мениджмънт.

От малък е отдаден на спорта. Започва с лека атлетика, като печели много отличия. После се насочва към ръгбито, където стига до капитан в Националното първенство. Истинската му страст обаче се оказват бойните спортове. Печелейки национални първенства по бокс и кик-бокс при младежите, Джон Демел постепенно намира реализация на своята буйност в много по-твърдия и комплексен ММА. Това се случва на 26-годишна възраст, като на 3-я месец той прави своя дебют в клетката направо на професионално ниво. Благодарение на силната си физика, комбинирана с голяма бързина, въпреки че едва навлиза в този спорт, Джон Демел прегазва противника си само за 36 секунди и това е негова запазена марка и до днес.Титанът в бойните стилове Джон Демел – Разрушителят е едно от водещите имена в тежката категория в Европа, шампион на пет различни вериги, боец, който приключва всичките си мачове с разбиване на противника още в първите минути. Участията му му в най-престижните международните бойни турнири винаги са сред най-очакваните и зрелищните. Джон Демел-Разрушителят ще бъде и сред ММА атракциите на SFC4 на 19-ти ноември, от 19.30 часа в „Колодрума“ – Пловдив.