Интригите на Стъки удариха на камък: Довечера София ще бъде разтърсена от взривна бойна галавечер!

Любителите на бойните спортове тръпнеха в очакване на датата 2 април. Те вече броят минутите до 19.30 ч, когато в зала „Универсиада“ ще стартира бойната галавечер „Предизвикателство на стиловете“.

Организираното от TWINS-12 събитие ще разтърси столицата и ще предложи битки между равностойни и надъхани до краен предел противници. Sporta.bg е медиен партньор на събитието и ще предложи на читателите си подробни материали за случващото се.

Важно е да се отбележи, че „Предизвикателство на стиловете“ ще го бъде, въпреки неистовите и отчаяни опити на Станислав Недков-Стъки да го саботира. Въпросното лице пробва всичко по силите си, за да осуети състезанието и да удари по психиката на участниците.

Както можете да предположите обаче – бойните спортове са за мъжки момчета с големи сърца и никой от тях не се поддаде на психо атаките от страна на Стъки. Нещо повече – интригите му допълнително мотивираха момчетата и днес те ще докажат това.

Сплашванията на Недков, че щял „да им спре правата“ са алабалистики от 1001 нощи поради простия факт, че той няма какви права да им отнеме. Чисто юридически това е невъзможно.

Все пак организаторите на бойната галавечер декларираха, че ще предоставят безплатна помощ на всеки, който има нужда от нея.

“Благодарим на момчета, които не се поддадоха на шантажите на едно лице, пращащо им съобщение, че щял да им спре "някакви права".  Всички бойци, които имат нужда ще получат безплатна помощ при защита на правата им и декларираме, че могат да участват на всякакви галавечери !  Разпратили сме документи до всички организации, а на самото събитие в зала "Универсиада" от 19.30 часа сме осигурили засилено полицейско присъствие”, обявиха от TWINS-12.

Вчера участниците в Предизвикателство на стиловете“ преминаха кантара в център "Тhe Gym".

Неприятната новина за почитателите на бойните изкуства е отпадането на срещата на Марко Косев, който щеше да се бие срещу чуждестранен опонент! За съжаление е починал родител на неговия молдовски съперник Виктор Пмапеза и ссъстезателят разбираемо не пристигна в София.

Ето и срещите, които ще зарадват почитателите на бойната галавечер:

Предварителните двубои във формат комбат рестлинг:

Борислав Андреев – Делян Иванов Велислав Каркиев – Теодор Михайлов Цветомир Иванов – Слав Славов Арис Пападопоулос (Гърция) – Илиян Георгиев


Основни срещи:

Диян Шкодров срещу Виктор Павлов, Комбат рестлинг до 68 кг Двамата бойци имат нерешен спор!

Деян Топалски срещу Данаил Йорданов 85 кг, Шоотбоксинг правила Може ли да бъде победен Деян Топалски след участието му във ВИП Брадър? За пръв път на професионална гала среща по Шоотбоксинг

Валентин Вангелов срещу Валентин Руменов, Кудо  За пръв път на професионална гала среща по Кудо! И двамата са част от националния отбор на България.

Иван Гергов срещу Димитар Александров по Шоотбоксинг правила Имат закачка и нерешен спор, ще го разрешат в клетката!

Борис Големечков срещу Йосиф Големечков , Св. Борба Първа среща по свободна борба на TWINS представена от близнаци.

Петър Богаевски срещу Мартин Димитров , Кл.Борба , тежка категория Първа среща по класическа борба на TWINS, директно скачаме на тежка категория.

Петър Владимиров срещу Живко Стоименов в категория до 77 кг. TWINS правила Дебютанти на профи ринга, търсят място под слънцето!

Пламен Бъчваров срещу Красимир Станев до 70 кг. TWINS правила Подготовка в България срещу подготовка в Англия, кое е по-добро?

Валентин Бенишев срещу Андрей Барбероше до 70 кг. TWINS правила Непобеденият срещу молдовски съперник.

Росен Димитров в реванш с Котя Кристиян (Молдова) до 77 кг. TWINS правила!