ИГРА №3: Играй с Combat Promotion и Sporta.bg и спечели VIP покана и среща с титаните в ММА шоуто SFC !

Световните ММА звезди пристигат за разтърсващо шоу в Пловдив на 18 и 19.11.2016г.! Сега Combat Promotion и Sporta.bg ти дава възможност да спечелиш двойна VIP покана или среща със звездите в ММА шоуто SFC!

Това е третият етап от играта. Той започва днес – 02.11 и ще продължи до 00:00ч на 09.11.2016 г. Ако в този период отговориш правилно на нашия въпрос, можеш да спечелиш двоен VIP билет за събитието и среща с титаните в ММА шоуто през ноември. Ако искаш да срещнеш очи в очи със звездите, трябва да си участвал и в трите игри и да си отговорил правилно на трите поставени въпроса.

ПОБЕДИТЕЛЯТ от Игра №2 е – Николай Колев! Честито! Той отговори правилно на въпроса: Как се нарича клетката, в която се провеждат битките в ММА?", а именно – октагон.

ТОВА Е ИГРА №3. Тя ти дава шанс да се сдобиеш сVIP покана за двама за ММА шоуто SFC на 19-ти ноември в зала „Колодрума“ в Пловдив и среща със звездите на ММА шоуто на SFC!

ЕТО КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИШ, ЗА ДА УЧАСТВАШ В НЕЯ:

1.Да отговориш правилно на въпроса: "До колко килограма трябва да са ММА състезателите в „тежка категория“?" с коментар под статията.

2. Да ни оставиш двете си имена и имейл за контакт в коментара заедно с верния отговор (може да участваш и през профила си във Фейсбук). 3. Да изпълниш горните две условия до 00:00ч на 09.11.2016г.

Повече информация за събитието, можеш да видиш тук: http://sporta.bg/?load=OtherSports::Article&sportId=282&id=1120001

А тук можеш да се запознаеш с официалните правила на играта: http://sporta.bg/?load=OtherSports::Article&sportId=282&id=1120179