Ибрахимович в България! Пуца по глигани и набива плескавици (СНИМКИ)

галерия:

Мега звездата на световния футбол и на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович изненада всички като цъфна на лов в България. И по-точно - в незнайно защо провъзгласилата се за отделна държава Македония. Шведският исполин се отдаде на едно от любимите си занимания – да трепе животни в гората.

Ибрахимович избра македонския град Щип, където да се наслади на лова с дружинката си. Златан вечеря в местен ресторант и моментално бе заобиколен от свои почитатели, които получиха снимки и автографи. Градчето е с население под 50 000 души и за пръв път местните виждат футболна звезда от такъв ранг.

Ибра подлуди всички в кръчма в Щип. Той запоръчва плескавици и салати, а после мина на пържени картофи, свидетелстват хора, които са зърнали голаджията отблизо. Интересното е, че на масата на легендата са се викали и ракии и вина, явно режимът вече не е първа грижа за лошото момче на Цар Футбол. Собственикът на заведението пък е решил да покаже гостоприемство и е обявил, че всичко поръчано е за сметка на кръчмата.

Image_6687529_128_0.jpg

Image_6687527_308_0.jpg