(ВИДЕО) Намазаха Бербо с торта, той пусна силен пост във Фейса

Звездния рожденик днес Димитър Бербатов показа как посреща празника. Играчът на Керала Бластърс публикува кадри от изненадата, подготвена от съотборниците му в индийския клуб. Те се погрижиха да има торта, която Уес Браун му връчи, а после както си му е редът - го намаза със сметана по лицето.

Българинът е трогнат, което можете да видите ТУК ВЪВ ВИДЕОТО

Към публикацията си Бербо написа силни думи, които милионната му аудитория във Фейса видя и подкрепи с лайкове и коментари:

"Годините във футбола минават много бързо... Все едно беше вчера, когато бях на 20. Така че на всеки, който има достатъчно късмет да нарече футбола своя професия, искам да кажа следното: наслаждавайте се на всяка минута на терена - наслаждавайте се на всяка минута в тренировките, мачовете, времето със съотборниците. Ще има моменти на възходи и падения, това е неизбежна част от играта. Наслаждавайте се и на тях. Радвайте се да имате една от най-добрите професии в света. Късметлия съм, че след 20 години в професионалния футбол все още мога да играя... колкото ми позволят краката. Но всяко стъпване на терена продължава да ми носи удоволствие. Все още се опитвам да забавлявам феновете и да правя нещата по моя начин. И ще продължа да го правя до последния ден на зеления килим. 

Както един мой приятел казва - I love this game! Благодаря ви за всички писма и пожелания. Оценявам го., написа Бербатов