Ибра: Мога да науча AJ на хватки от Брус Лий

галерия:

снимка: twitter.com/Anthony Joshua

Футболната звезда Златан Ибрахимович бе една от основните фигури на "Принсипалити", където Антъни Джошуа спечели с нокаут в 10-ия рунд срещу Карлос Такам и защити титлите на IBF и WBA. Шведският нападател на Манчестър Юнайтед показа приятелските си отношения с британския боксьор, а камерите ги уловиха заедно още преди срещата. Докато Ей Джей се подготвяше да излезе на ринга, той си поговори и се пошегува с Ибра.

"Добре съм, благодаря. Беше хубав бой. Мислех, че ще е по-бързо, но Такам свърши добра работа", каза Златан след двубоя. 

"Съдията е там, за да предпази и двамата боксьори. Джошуа го удряше и съдията го предпази. Реферът знае по-добре от 80-е хиляди зрители тук. Да, те искаха да видят нокаут. Важното е, че Антъни взе победата. Бих искал да го видя срещу Уайлдър. Да отиде в САЩ и да го нокаутира. После да каже: "Това ли можеш?" и да се върне тук", заяви Ибра.

Шведът каза на бъдещите съперници на Ей Джей да се пазят, защото той е настоящето на бокса и не предизвиква никого, а другите го предизвикват. 

"Мисля, че Тайсън Фюри се беше отказал. Ще му отнеме време да се върне. Но би било интересен мач. Джошуа е настоящето. Той е човекът. Другите го предизвикат, не той тях.

Имам само да се уча от Джошуа, но ако той иска да знае някои хватки от Брус Лий, мога да го науча", пошегува се Ибрахимович в свой стил. 

zla.jpg