Феномен ли е Феномена на покер?

снимка: Guliver/Getty Images

Със сигурност футболните фенове си спомнят с носталгия изпълненията на Роналдо по футболните терени по цял свят. С Барселона или с Реал, с Интер или с Милан, няма как привържениците на най-великата игра да не се възхищават на Феномена.

 

За съжаление, той вече не е активен спортист и само стари видео материали ни припомнят величествените му отигравания. Сега обаче той си е избрал ново поприще, където креативността и уменията да докарваш нещата до край са също толкова важни, колкото на футболния терен - покер.

 

Роналдо официално вече е част от team PokerStars SportStars, като ще радва играчите и феновете на играта по света както онлайн, така и на много събития на живо организирани от най-голямата покер зала в световен мащаб.

 

Освен със задълженията на покер масата, Феномена ще трябва да ходи и по различни прояви, организирани от компанията за популяризиране на играта в световен мащаб.

 

Разбира се, бразилският голмайстор не е единственият спортист, който е рекламно лице на покер залата, като вече от доста време договори имат имена като Рафаел Надал, Борис Бекер, Фатиме Морайреде де Мело и Маркус Хеленер.

 

Засега онлайн името, с което ще се подвизава Роналдо не е ясно, но неговият дебют на живо ще бъде по време на тура на Латинска Америка в Сао Пауло. Датата е 25-и април. Нека пожелаем успех на Феномена в новото му поприще!