Ето я мега битката между Рико Верхувен и Бадр Хари (ВИДЕО)

Очакваният с невиждан интерес бой между легендите в кикбокса и ММА-я Бадр Хари и Рико Верхувен се превърна в същинско зрелище. За съжаление на препълнилите залата в Оберхаузен зрители обаче битката на двамата гладиатори завърши със служебен успех на холандеца Верхувен.

Бойците едва започнаха мача, защото подивели фенове мароканеца Хари нахлуха на ринга, прегазвайки охранителите в залата. След няколкоминутна суетня все пак гонгът бе даден.

Рико и Бадр се хвърлиха мощно, като и двамата пласираха много тежки и точни попадения в главите. В средата на рунда Бадр Хари разкървави носа на своя опонент след зверски десен прав. Обонятелният орган на "лалето" буквално бе разцепен на две в основата.

Вторият рунд се оказа фатален за Хари, който точно бе наложил своята воля и засипваше Рико с брутални комбинации. При един клинч дясната ръка на мароканеца се счупи адски. Фрактурата видимо бе в лакътя на легендарния 31-годишен боец.

Така съдиите бяха принудени да отсъдят служебна победа за Рико Верхувен. Докато той даваше интервю - неговият съперник бе в ръцете на лекари, които обездвижиха ръката на Хари още на ринга със шина.

Рико определено не бе особено щастлив от служебния успех и обеща да даде реванш на Бадр. "Ще те нокаутирам, когато оздравея и пак се видим на ринга. Чу ли Рико. Обичам моите фенове. Ще се завърна", заяви Бадр Хари, с което взриви залата, която бе изпълнена с мароканци. Припомняме, че Бадр придоби допълнителна популярност, след като стана известен фактът, че е сред най-близките приятели на Кристиано Роналдо и португалецът често гостува в имението на кикбоксьора в Мароко.

Рико Верхувен се приближи до Хари и даде думата си нов мач между двамата наистина да се състои.