Цонко Цонев-Кметъла: Вечерните мачове на Мондиала се гледат с карагьоз и калмари

Цонко Цонев-Кметъла е поредният звезден анализатор на Sporta.bg по време на Мондиал 2018. Известният в цяла България Цонко е пословичен с отличните си прогнози на футболни мачове. Цонев, който е близък приятел с повечето рок динозаври по света, сподели пред нашата медия вижданията си за срещите по терените на Русия днес и утре - общо 6 двубоя. Освен това той посъветва хората какво да сложат на трапезата по време на интересните сблъсъци, за да бъде удоволствието завършено!

ЕТО ГИ ПРОГНОЗИТЕ НА ЦОНКО ЦОНЕВ-КМЕТЪЛА:

Португалия - Мароко: Мисля, че Португалия ще бие, но това ще стане трудно. Не очаквам Роналдо да избухне с нов хеттрик. По-скоро ще отбележи, но само едно попадение във вратата на симпатичния тим от Африка. Точно Португалия е отборът, който ми направи най-силно впечатление след първото завъртане в групите. В това число е и Испания.

Уругвай - Саудитска Арабия: Този мач е ясен. Уругвай ще вземе три точки. Просто урусите са много по-класни, а и имат да се доказват след първата среща, когато бяха доста неефективни срещу Египет.

Иран - Испания: Тук също нещата са ясни - победа за испанците с разлика. Хората, които знаят как се прави - да си напълнят карагьоз с девесил и да го сложат във фурната да се изпече. После да изстискат един лимон отгоре и да си направят вечерта чудесна.

Дания - Австралия: Много интересен и трудно прогнозируем дуел. Според мен Дания няма да бие и по-вероятно е резултатът да е равен - 1:1.

Франция- Перу: Тежък мач за Франция. Мисля, че е възможна изненада и Перу ще измъкне точка. Видя се, че Перу хич не е слаб отбор и Дания ги надви с голяма доза късмет. Франция пък не играе задръжно, а залага на индивидуални пробиви. Такава тактика не е добра за форум като Световното

Аржентина - Хърватия: Това се очаква да е гвоздеят на груповата фаза. Моите предпочитания са за Аржентина. Симпатизирам им и мисля, че няма накъде да отстъпват след издънката срещу Исландия. Залагам и на това, че в мача ще има над 2,5 гола, Меси ще търси отлепяне от кота "0". Тези, които искат удоволствието им да е пълно - нека си изпържат калмари и да се снабдят с хубаво бяло вино. Така кефът от страхотния мач ще е наистина голям.