Брутално: Жена напомни за Майк Тайсън, късайки ухо с тупаник

Смесените бойни изкуства или MMA боевете са един от най-бързо набиращите популярност спортове в наши дни. 
 
Счита се, че подобно на всички бойни спортове - ММА също залага на джентълменството и честната игра, а всичко останало остава на второ място.
 
Разбира се, има и друга страна на монетата, като биха били прави и хората, които считат, че ММА битките са нищо повече от начин двама души взаимно да се обезобразят, а наличието на кръв само прави боя по-наелекризиращ за жадната за зрелища публика.
 
За съжаление именно на такъв момент станаха свидетели зрителите по време на мача между Джесика Ай и Лесли Смит на гала вечер на веригата UFC 180 в "Arena Ciudad de Mexico" в мексиканската столица.
 
Джесика буквално откъсна ухото на съперничката си с един зловещ удар, който разпра слуховия орган на Смит наполовина, а другата остана зловещо да стърчи, като при тупалката на Ай, като в ужасен трилър, изригна фонтан от кръв, а малко по-късно лекарите сториха логичното, прекратявайки мача.
 
Тук няма как да не се направи аналогия с легендата Майк Тайсън, който стори същото с Ивендър Холифийлд, но все пак е мъж и го направи със зъби, докато образно казано Джесика Ай използва "ноктите си".
 
Трудно се намират думи, които да опишат долните кадри, можем само да ви предупредим, че въпросните не са за хора със слаби сърца: