Боб Сааб ще се порадва на българските свободни боеве

галерия:

снимка: mmabg.com

Вeчерта на свободните боеве "Real Pain Challenge" ще зарадва феновете на бойните спортове в България в събота от 19:30 часа, предаде репортер на БГНЕС.

 

Галавечерта ще започне с четири подготвителни срещи по MMA. Двубоите Марко Косев срещу Мариан Стойнев, Владимир Павлов срещу Костадин Методиев, Сунай Ханидов срещу Светлозар Савов и Марио Иванов срещу Светослав Захариев, ще подгреят зрителите преди първата професионална муайтай среща, в която ще се изправят един срещу друг Даниел Андонов и Александър Костов.

 

Ще последват ММА срещи, в които Красимир Младенов ще се изправи срещу Георги Огнянов, а Калин Георгиев ще премери сили със Станой Табаков. Преди двата основни мача за вечерта ще се изиграе още една муайтай среща между Николай Атанасов и Марио Иванов.

 

В главните двубои за вечерта ще участват Румен Димитров срещу латвиеца Инас Петкос и Росен Димитров срещу италианеца Рикардо Шиесаро.

 

Общият награден фонд за надпреварата ще е 30 000 лв. Цената на билетите ще е 20 лв. за нормални места и 50 лв. за ВИП-ложата. Очакват се значителен брой официални гости, сред които президентите на федерациите по самбо, бокс и други.

 

Атрактивният американец Боб Сааб, който е добре познат на любителите на К1, вероятно ще бъде край ринга на надпреварата, тъй като в момента снима филм в България. Галавечерта започва утре от 19:30 часа в зала "Универсиада".