Противникът на Любомир Геджев за “Real Pain Challenge Rising Force”с контузия

галерия:

Първоначалният противник на Любомир Геджев отменя участие в срещата поради контузия. Френският състезател Сейдина Сек трябваше да премери сили с българина по първоначална файт карта, но е получил тежка контуция при тренировките, която ще му попречи да се подготви качествено за срещата. Това е съобщил мениджърът на боеца малко повече от две седмици преди турнира. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 18 Февруари в Зала 1 на НДК от 19:00ч, информират от ПРофайл.

 

От клуб „Real Pain"вече са намерили негов заместник. Това е Софиан Бенчохра отново от Франция. Опитният боец има в статистика си десет Муай-Тай двубоя, тридесет боксови и седем ММА срещи.Изключителнo силен противник в стойка, славещ се с агресивния си стил на игра. Спортистът е популярен и с участието си в световно известното реалити шоу за професионални бойци „The Contender", както и като участник във веригата „М-1 Challenge".

 

Очертава се интересен и динамичен мач, между различни стилове на игра което винаги предполага неочакван край. Подготовката на българският състезател върви добре. През уикенда Геджев се очаква да е в Белгия за тренировки с други състезатели, между които и участници в UFC,допълва Профайл.